Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Køkkenet

Vi er en fusioneret køkkenorganisation, bestående af 4 køkkener (Give, Vejle, Kolding og Middelfart) fordelt i Sygehus Lillebælt.

Køkkenet varetager tilberedning af mad til ca. 1000 patienter, madtilbud til ambulante patienter, mad som sælges i de mange personalekantiner, samt forplejning til møder, temadage og receptioner.

Vi har personale på 3 matrikler og vi producerer mad tre steder. Der produceres efter forskellige systemteknikker: cook serve, cook chill, hot fil og sousvide. Holdningen er, at det er produktets sensoriske kvalitet som er afgørende for anvendelse af produktionsmetode. 

Vi er ca. 80 ansatte, i et multifagligt miljø bestående af; kokke, slagter, bagere, ernæringsassistenter, økonomaer, bachelorer, kontorassistenter, ufaglærte og en masse skønne elever og studerende. 

Køkkenet styres af: 

Charlotte Ancker SLB køkken Bibi Betak SLB køkkenet
Cheføkonoma
Charlotte Ancker
E-mail  
Souschef og driftschef
Bibi Betak
E-mail
 

Ledelsen har lavet nogle sætninger, som beskriver den måde vi udøver vores ledelse på i hverdagen:    

 En uddybelse af hvordan vi spiller det ledelsesmæssige spil i køkkenet SLB 

Vi sætter os selv på spil

Vi spiller sammen

Vi sætter de andre i spil

Vi spiller spillet

Vi spiller bolden i mål

Vi spiller op til dans

Vi er på, når spillet kører

Læs mere om spillet her



Siden er sidst opdateret 07-06-2017.
Kontakt: admtda



Sygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt