Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilPatienterpilVigtig info om corona/COVID-19

Vigtig info om corona/COVID-19

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

 

Henvisning til den fremskudte visitationsenhed og podning

Hvis du har en henvisning til den fremskudte visitationsenhed eller skal podes, fordi du har symptomer eller skal indlægges på sygehuset, skal du melde dig ved teltområdet ved Kolding Syghus. Det ligger på parkeringspladsen ved Sygehusvej 22.

 

Du skal følge de røde, gule eller blå skilte til området:
 

 • GUL Podning.
  Du skal følge de gule pile på området, hvis du er henvist til podning med lette symptomer
   
 • RØD Vurderingsklinik.
  Du skal følge de røde pile på området, hvis du er henvist til vurderingsenheden
   
 • BLÅ Børn.
  Du skal følge de blå pile på området, hvis det er et barn, der skal vurderes eller podes.


PÅRØRENDE på sygehuset

Besøgende og pårørende er som udgangspunkt velkomne på sygehuset. Og fra torsdag d. 2. juli er der ikke længere begrænsninger på, hvor mange pårørende der må komme på sygehuset.

Det betyder, at pårørende som udgangspunkt kan aflægge besøg på Sygehus Lillebælt, så længe anbefalingerne omkring afstandskrav, god hygiejne og adfærd bliver fulgt.

For der kan - for eksempel – fortsat være begrænsninger på, hvor mange besøgende der må være på én stue ad gangen, fordi anbefalingerne omkring afstandskrav ikke kan overholdes på den pågældende stue. Og der er områder her på sygehuset, der er så små, at der ikke kan være fri tilgængelighed for pårørende. Det fortæller vores medarbejdere dig.

Men som udgangspunkt er der altså fra og med torsdag ikke længere begrænsninger i forhold til antallet af pårørende.

Det er dog vigtigt, at du som pårørende fortsat beskytter dig selv og andre ved at holde afstand og vaske/spritte hænder ofte. Og hvis du har symptomer på coronavirus eller har været i kontakt med en smittet, må du IKKE gå ind på sygehuset. Så skal du i stedet kontakte din egen læge.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingen, som du skal besøge.

Vi håber på jeres forståelse.

 

VIGTIG INFORMATION om udskydelse af tider

Sygehuset er igen begyndt at åbne op for operationer, behandlinger og kontrolbesøg, der ikke er akutte og livstruende. Du bliver kontaktet og vil blive tilbudt en ny tid hurtigst muligt ud fra en individuel lægefaglig vurdering af, hvad der er mest relevant. Målet er, at alle, der har fået udskudt deres tid, er blevet kontaktet igen inden 1. juli. Husk at tjekke din e-boks.

Vi håber på jeres forståelse – og pas godt på hinanden.

 

Undgå at coronavirus breder sig

- mød ikke op, men ring!

Hvis der er mistanke om corona (COVID-19), skal du gøre følgende:

Du må ikke møde op på hos din praktiserende læge, på hospitalet eller i skadestuen, hvis du tror, at du har coronavirus/COVID-19.

Du skal i stedet ringe til din egen læge eller lægevagten.

Telefonnr. til lægevagten er 70 11 07 07

 

Hvis du har spørgsmål om corona-virus - se Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk eller ring til deres hotline på 72 22 74 59

 


Siden er sidst opdateret 01-07-2020.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt