Vigtig info om corona/COVID-19

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

Brug af mundbind

Som patient og besøgende på sygehuset behøver du som udgangspunkt ikke at benytte ansigtsværnemidler. Men du må selvfølgelig gerne, hvis du er mest tryg vil det.
Sundhedsstyrelsen anbefaler også stadig, at besøgende bruger mundbind eller visir ved tæt kontakt til patienter i øget risiko.

Medarbejderne på sygehuset vil benytte mundbind eller visir ved tæt patientkontakt indenfor 1-2 meter.

VIGTIGT: Du skal stadig bruge mundbind, når du kommer i vores vaccinationscentre og skal have taget en pcr-test.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens side om anbefalinger for brug af mundbind.

Undgå at coronavirus breder sig

- mød ikke op, men ring!

Hvis der er mistanke om corona (COVID-19), skal du gøre følgende:

Du må ikke møde op på hos din praktiserende læge, på hospitalet eller i skadestuen, hvis du tror, at du har coronavirus/COVID-19.

Du skal i stedet ringe til din egen læge.

Hvis du har spørgsmål om corona-virus - se Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller ring til deres hotline.

Kontakt Sundhedsstyrelsen hotline