Vigtig info om corona/COVID-19

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

Coronapas

Fra fredag den 12. november skal du have et gyldigt coronapas, hvis du skal ind på sygehuset som besøgende (gælder ikke hvis du kommer på sygehuset som patient). Læs mere om undtagelser - eksempelvis nære pårørende og børn under 15 år - her:

Covid-19 er igen en samfundskritisk sygdom

Du skal kunne fremvise dit coronapas, hvis personalet beder dig om det. Vær opmærksom på, at du kan blive bedt om at forlade sygehuset, hvis du ikke kan fremvise gyldigt coronapas.

Brug af mundbind

Du skal benytte mundbind, når du kommer på sygehuset, og når du skal testes på et af vores covid19-testcentre eller vaccineres i et af vores vaccinationscentre.

Det generelle afstandskrav er ophævet, men vi opfordrer stadig til, at man holder afstand på sygehusene og opfordrer dig til at huske god håndhygiejne i forbindelse med dit besøg på sygehuset.

Undgå at coronavirus breder sig

- mød ikke op, men ring!

Hvis der er mistanke om corona (COVID-19), skal du gøre følgende:

Du må ikke møde op på hos din praktiserende læge, på hospitalet eller i skadestuen, hvis du tror, at du har coronavirus/COVID-19.

Du skal i stedet ringe til din egen læge.

Hvis du har spørgsmål om corona-virus - se Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller ring til deres hotline.

Kontakt Sundhedsstyrelsen hotline