Dette er tekstversionen af Patienter
Klik her for at komme til den grafiske version af Patienter

Forside - Læs op - Sitemap


Patienter


Patienters og pårørendes tilfredshed er alfa og omega for os, og vi håber, du kommer til at føle dig i gode hænder på Sygehus Lillebælt, uanset om du besøger os på Vejle Sygehus, Kolding Sygehus eller Rygcenter Syddanmark i Middelfart.


Er du patient?

Læs mere om at være patient på Sygehus Lillebælt - herunder en række praktiske informationer om dit ophold på sygehuset i Kolding, Vejle eller Middelfart.


Er du pårørende?

Læs mere om at være pårørende på Sygehus Lillebælt - herunder information omkring besøg på sygehuset samt mad og drikke.


Hjælp os med at blive bedre

Vi arbejder hele tiden for at gøre vores behandlinger og tilbud bedre og mere smidige for patienterne, men vi gør det ikke alene. De pårørende er vigtige støtter for patienten, og for os som sundhedsfaglige er såvel patienter som pårørende en vigtig kilde til viden om, hvad der er vigtigt for lige præcis den patient eller den familie. Den viden bruger vi hver dag til at gøre vores behandling og pleje af hver enkelt patient endnu bedre.  Derfor har tilbagemeldinger fra patienter og pårørende stor betydning for os, og de bliver taget alvorligt som en god måde at blive endnu bedre på.

Så oplever du noget, du synes, vi kunne gøre bedre, så sig det til os. Her kan du læse om, hvordan du kan hjælpe os med at blive bedre. 

 


Kolding
Sygehus

Sygehusvej 24
6000 Kolding


Middelfart
Sygehus

Østre Hougvej 55
5500 Middelfart


Vejle
Sygehus

Beriderbakken 4
7100 Vejle


 
Tlf. 76 36 20 00 


 
Send sikker e-mail


 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk