Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Sundhedsminister på besøg i Vejle

Nick Hækkerup besøg Vejle 1901 2015

Af Tine Glindvad Polat og Charlotte Dahl (foto), Sygehus Lillebælt kommunikation.

Sundhedsminister Nick Hækkerup besøgte tirsdag eftermiddag Vejle Sygehus for at høre om og se nærmere på, hvordan Vejle Sygehus lykkes med hurtig udredning af kræftpatienter. Til netop dét formål, har regeringen meldt ud, at de vil afsætte 175 mio. kroner.

”I Vejle kan de praktiserende læger hurtigt sende patienter til undersøgelser på sygehuset, og det skal vi lære af, så mange flere kræftpatienter rundt om i landet bliver opsporet i tide og kommer i behandling", siger Nick Hækkerup i en pressemeddelelse.

Og netop det gode og tætte samarbejde med de praktiserende læger, blev også fremhævet af direktionen og de to ledende overlæger på henholdsvis Medicinsk- og Røntgenafdelingen, som ministeren besøgte, Ejler Ejlersen og Thomas Skjødt:

- Det tætte samarbejde både med de praktiserende læger og på kryds og tværs af afdelingerne på sygehuset, er afgørende for, at vi kan levere den her gode og hurtige service, sagde Thomas Skjødt.

Nick Hækkerup besøg Vejle

Lægelig direktør Dorthe Crüger supplerede:

- Det kræver involvering af rigtig mange faggrupper at få koordineret hurtige og smidige forløb for patienterne. Men det ligger dybt i os og er nærmest kulturbærende, at vi har tæt kontakt afdelingerne imellem. Vi har tillid til hinanden og så har vi en fælles drøm om, at sætte patienten først.

Sundhedsministerens besøg sluttede af med et besøg i Kræftpatienternes Hus. Her hørte han om komorbiditetspakker og fælles beslutningstagen fra hhv. ledende overlæge på Organ- og plastikkirurgisk Afdeling, Hans Rahr og overlæge på Onkologisk Afdeling Karina Dahl Steffensen (billedet), som også er leder for Sygehus Lillebælts nye Center for Fælles Beslutningstagen.Nick Hækkerup Karina Dahl Steffensen


Siden er sidst opdateret 20-01-2015.
Kontakt: admtda



Sygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring