Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Søren ONeill har fået Kiropraktorprisen

Ledende kiropraktor på Rygcenter Syddanmark i Middelfart, Søren O’Neill, har modtaget Dansk Kiropraktor Forenings pris på 50.000 kroner. Blandt meget andet på grund af sin store indsats for at uddanne hospitalskiropraktorer.
 

Søren O'Neill Kiropraktorprisen
Søren O'Neill ved prisoverrækkelsen i Dansk Kiropraktorforening.
Foto: Søren Weile

Søren O’Neill har ambitioner for kiropraktorprofessionen. Det afspejler sig i hans dedikation til at sikre et højt niveau på kiropraktoruddannelsen og hans store indsats i relation til etablering af uddannelsen af hospitalskiropraktorer.

I indstillingen til Kiropraktorprisen blev det også fremhævet at ”Søren O’Neill gennem en lang årrække har ydet en bemærkelsesværdig indsats for udvikling og gennemførelse af den kliniske uddannelse af kiropraktorer først ved Rygcenter Fyn i Ringe og siden på Rygcenter Syddanmark i Middelfart". Det var også særligt det, han glædede sig over, da han modtog prisen.

- Det, jeg blev mest stolt over, da jeg fik overrakt prisen, var at kigge ud over forsamlingen, hvor halvdelen af dem i salen er nogle, jeg har været med til at uddanne, fortæller Søren O’Neill.

I indstillingen til prisen blev det fremhævet, at Søren O’Neill har et klart blik for, hvilke kompetencer kiropraktorer har brug for som attraktive samarbejdspartnere i et tværfagligt sundhedsvæsen, og han er i stand til at vise det gode eksempel i forhold til at udfylde en væsentlig rolle i et tværfagligt miljø.

Ph.d.-pioner

Sideløbende med det krævende arbejde som ledende kiropraktor ved Rygcenter Syddanmark erhvervede Søren O’Neill sig i 2013 sin ph.d.-grad med et forskningsprojekt om smertemekanismer hos patienter med kroniske lændesmerter. Han blev dermed den første kiropraktor indskrevet ved Ålborg Universitet og viste også i det miljø vejen for kiropraktorer.

Samtidig tog han, med et ph.d.-projekt af meget høj kvalitet, hul på et forskningsfelt af stor klinisk relevans, som danske kiropraktorer hidtil ikke har været involveret i.

Det blev også understreget, at Søren er meget vellidt af kollegaer, studerende og patienter, fordi han er intelligent, omhyggelig og arbejdsom; og samtidigt et rart og eftertænksomt menneske med humor.

- Det er altid dejligt, at få anderkendelse fra sine chefer og kolleger. Men det er også en pris, der viser at hele afdelingen med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, kiropraktorer og sekretærer yder en stor indsats i forhold til vores studerende, som bliver inddraget i alt, hvad vi laver, fortæller Søren O’Neill.

Kiropraktorprisen er på 50.000 kroner.


Siden er sidst opdateret 25-11-2015.
Kontakt: Anna-Esther Nielsen - OUHSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring