Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Sygehus Lillebælt skal have ny direktør

Sygehus Lillebælt skal have ny administrerende direktør. Dorthe Crüger har efter sammenlagt otte år i direktionen på sygehuset – heraf de seneste 3 ½ år som administrerende direktør – besluttet sig for at stoppe.

- Da jeg blev direktør på Sygehus Lillebælt i 2010, havde jeg en drøm om at hjælpe med at skabe Patienternes Sygehus. Den drøm synes jeg i høj grad, vi er lykkedes med. På den måde føler jeg, at jeg har opnået det, jeg ville. Vi har nogle af landets mest tilfredse patienter og nogle virkelig dygtige ledere og medarbejdere, der sagtens selv kan videreføre visionen. Derfor har jeg besluttet, at det nu er tid til, at jeg skal noget andet. Hvad det andet skal være, har jeg endnu ikke lagt mig fast på, men jeg er sikker på, der nok dukker nye muligheder op hen ad vejen. Foreløbig vil jeg dog koncentrere mig om at sige ordentligt farvel til det sygehus, jeg holder så meget af, og derefter vil jeg ud at rejse nogle måneder, siger Dorthe Crüger.

Hun stopper med udgangen af oktober.  Udover Dorthe Crüger består direktionen på Sygehus Lillebælt af sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen og lægelig direktør Mads Koch Hansen.

Region Syddanmark sætter nu gang i en proces for at finde en ny administrerende direktør til at overtage posten hurtigst muligt derefter.

Læs Region Syddanmarks pressemeddelelse om Dorthe Crügers beslutning her

Dorthe Crüger

Dorthe Crüger har besluttet at stoppe som administrerende direktør på Sygehus Lillebælt. Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt


Siden er sidst opdateret 11-09-2018.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring