Skip til primært indhold

Kontakt os

Læs mere om Rikke Rask

Rikke Rask har siden  1. juni 2019 været ansat i stillingen som implementeringskonsulent i Regionalt Center for Fælles Beslutningstagning, Sygehus Lillebælt.

Hendes hovedopgave er at understøtte implementering og forankring af fælles beslutningstagning i de kliniske afdelinger på Sygehus Lillebælt. Hun fungerer tillige som tovholder for det lokale netværk af klinikere, der arbejder med fælles beslutningstagning.

Desuden indgår hun sammen med implementeringskonsulenter ansat på de øvrige sygehuse i Region Syddanmark i et fagligt netværk med fokus på udvikling af strategier for implementeringsarbejdet samt redskaber og metoder til sparring omkring den praktiske udførelse af implementerings- og forbedringsarbejdet på de respektive sygehuse.

Rikke Rask har en baggrund som klinisk diætist og cand.scient.san. og har gennem sin professionelle karriere og uddannelsesforløb arbejdet struktureret med kvalitetsudvikling af patientforløb og ernæringsrelaterede indsatser samt forbedringsprocesser på flere organisatoriske niveauer. Endvidere har hun solid erfaring med undervisning og vejledning af dels patienter, dels faggrupper med forskellig sundhedsprofessionel baggrund.

APPFWU02V