Skip til primært indhold

Kolding Sygehus - Patienternes Akutsygehus

Sygehuset har især fokus på akutte patienter.

Fælles akutmodtagelse og andre specialfunktioner

Kolding Sygehus er Trekantområdets akutsygehus, som behandler patienter med akutte skader. Hver time døgnet rundt, året rundt er specialiserede medarbejdere klar til at tage sig af patienter i Den Fælles Akutmodtagelse på Kolding Sygehus. Nogle af patienterne lander med lægehelikopter og bliver rullet igennem den underjordiske tunnel ind i sygehuset.

Alle Trekantområdets nyfødte kommer til verden på Kolding Sygehus – eller til kontrol, hvis de er født derhjemme – ligesom sygehuset står for en række specialfunktioner. Det gælder blandt andet inden for specialerne hjerne- og nervesygdomme, kvindesygdomme og karkirurgi.

Kolding Sygehus rummer også områdets Børne- og Ungeafdeling og et daghospital til de patienter, der for eksempel kommer ind til nogle timers medicinsk behandling, som de ikke behøver at blive indlagt for at modtage.

Derudover modtager Kolding Sygehus diabetes- og nyrepatienter, ortopædkirurgiske patienter, hjertepatienter, lungepatienter og mange flere.

Kolding Sygehus indviede i 2016 en ni etagers sengebygning med flere hundrede enestuer med eget badeværelse og en enestående udsigt udover Kolding og omegn.

Se oversigt over afdelinger på Kolding Sygehus

Kolding Sygehus er en del af Sygehus Lillebælt, som også omfatter Vejle Sygehus og Rygcenter Syddanmark i Middelfart.

Se folder: Visionspapir for Akutsygehuset i Kolding

APPFWU01V