Skip til primært indhold

Erhvervspraktik

Du kan som folkeskoleelev komme i erhvervspraktik på Sygehus Lillebælt.

På Sygehus Lillebælt udbyder vi forskellige forløb til erhvervspraktikanter i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle kommune. 

Vi vil gerne give vores praktikanter kendskab til forhold og vilkår i dagligdagen på et sygehus samt kendskab til bredden af opgaver og de mangeartede funktioner og faggrupper, der får et sygehus til at fungere. Derfor kommer man på vores forløb rundt på 3-4 forskellige afdelinger i den uge, man er I praktik.

For at få plads på et forløb, skal eleverne sende en ansøgning til deres UU-vejlederne i kommunerne. Du kan få nærmere information om de enkelte forløb og indhold hos din UU-vejleder.

Praktikkerne på Sygehus Lillebælt afvikles fire gange om året. Praktikkerne betragtes som særpraktik, derfor er skolerne ofte fleksible i forhold til, hvornår eleverne skal i praktik. 

Er man elev i Hedensted Kommune, forsøger vi stadig at finde muligheder for erhvervspraktik, vi har dog ikke færdige forløb, men må i disse tilfælde undersøge mulighederne i afdelingerne. I disse tilfælde undgår vi altid de uger, hvor vi i forvejen har vores strukturerede praktikforløb.

APPFWU02V