Margueritte-prisen 2021

Margueritte-prisen 2021 gik i år til sygeplejerske Rikke Skov Pedersen fra Rygkirurgisk Ambulatorium på Rygcenter Syddanmark.

Rikke Skov Pedersen er i øjeblikket på barsel, og derfor blev hun overrasket med prisen derhjemme af sygeplejefaglig direktør Hanne Andersen og kollegerne fra Rygcenter Syddanmark.

Sygeplejerske hædret for at redde selvmordstruet (nyhed)

Hjalp en patient med selvmordstanker

Rikke Skov Pedersen blev indstillet for at hjælpe en patient med selvmordstanker.

Se Rikkes nomineringsvideo:

De øvrige nominerede

Der var i alt tre medarbejdere nominerede til prisen, som patienter, pårørende og personale kan indstille dem til. De øvrige nominerede har fået blomster og en lille hilsen som tak for deres store indsats. Du kan se de nomineredes historier her.

Operationssygeplejerske Bente Weltz, Urinvejskirurgi, Vejle Sygehus

Joan Klausen og Rikke Sommer fra Medicinske Sygdomme, Kolding Sygehus