Skip til primært indhold

Hanne Andersen

Sygeplejefaglig direktør, Hanne Andersen, er en del af direktionen på Sygehus Lillebælt.

Hanne Andersen blev som nyuddannet sygeplejerske i 1990 ansat på Kolding Sygehus. Her havde hun gennem årene en række forskellige jobs blandt andet som afdelingssygeplejerske og projektleder på opgaver i forhold til IT og den elektroniske patientjournal.

I 2011 blev hun ansat som oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling på Fredericia Sygehus, der dengang var en del af Sygehus Lillebælt. Denne stilling blev i 2013 kombineret med jobbet som oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling i Kolding, og i 2015 kom Akutafdelingen med ind under hendes ledelsesområde, så hun efter lukningen af Fredericia Sygehus i 2016 blev oversygeplejerske på Medicinske Sygdomme og Akutafdelingen. Her har hun været leder for godt 500 medarbejdere, og hun har undervejs også taget en diplomuddannelse og master i ledelse.

Privat bor Hanne Andersen i Ødsted mellem Egtved og Vejle sammen med sin mand. Hun har tre børn, hvoraf en stadig bor hjemme. Fritiden bruger hun blandt andet på sit barnebarn, på at cykle og nyde naturen, og så tager hun en gang om ugen turen til Vejle Fjord, hvor hun bader året rundt.

Pressefoto af sygeplejefaglig direktør Hanne Andersen

Kontakt

Portræt af sygeplejefaglig direktør Hanne Andersen

Hanne Andersen

Sygeplejefaglig direktør

Direktion


76 36 20 00
APPFWU01V