Skip til primært indhold

Børne- og Ungeafdelingen

Her kan du finde informationer om Børne- og Ungeafdelingen på Kolding Sygehus.

Velkommen til Børne- og Ungeafdelingen. Her undersøges og behandles børn og unge i alderen 0-18 år med forskellige akutte og/eller kroniske problemstillinger og udfordringer. 

Afdelingen består af et ambulatorie, et modtagelsesafsnit, et sengeafsnit og et neonatalafsnit. Nogle gange er børn og unge i afdelingen til et planlagt ambulant eller akut besøg og går hjem igen efter nogle timer. Andre gange indlægges børn og unge i flere dage. Hvilket afsnit og varigheden af besøget afhænger af barnets eller den unges alder og problemstilling.

Uanset om det er et kort eller langt besøg, er det vigtigt at børn, unge og deres forældre har en god oplevelse, samt er forberedte, involverede og trygge. Vores personale har stor erfaring med børn og unge og vil både informere og hjælpe jer gennem forløbet. Det er også vigtigt at forældre og andre fagpersoner hjælper med at forberede og støtte barnet eller den unge - og det er både forud for, under og efter besøget i Børne- og Ungeafdelingen. 

Her på siden har vi samlet informationer, som kan være nyttige for jer. For at gøre det nemmere at finde det I har brug for, er informationen målrettet patienter og pårørende, fagfolk samt job- og uddannelsessøgende.

Hvis I oplever, at der mangler væsentlig viden, som kunne gøre besøget endnu bedre, så hører vi meget gerne fra jer via sikker e-mail eller når I er i afdelingen.

Kontakt afdelingen

Børne- og Ungeafdelingen

Sygehusvej 32, 6000 Kolding


APPFWU02V