Skip til primært indhold

Information til fagfolk og andre interesserede

Kontaktoplysninger og øvrig fagrelateret information

Her finder du information om afdelingens forskellige afsnit

Vi er et stort primært elektivt, men også akut anæstesiafsnit som betjener ortopædkirurgi, organ-, plastik- og mammakirurgi, urologi, øre-næse-hals sygdomme, øjensygdomme, onkologi og ECT. Vi har stor dagkirurgisk aktivitet inden for ortopædkirurgi, organkirurgi og urologi.

Vi bedøver en andel af mindre børn, og har et børnevagthold. 

Vi leverer desuden ydelser til hjertemedicin, nuklearmedicin, røntgen samt bistår stamafdelingerne ved anlæggelse af i.v. adgange.

Vi er et selvstændigt opvågningsafsnit med i alt 14 opvågningspladser og 2 døgnåbne kirurgiske intermediære pladser. Opvågningsafsnittet er placeret på 4 forskellige lokationer, tæt på de forskellige operationsgange.

Vi er et multidisciplinært intensiv afsnit med 6 pladser, både respirator og dialyse. Vi har desuden 2 medicinsk intermediære pladser. 

Vi har ca. 450 indlæggelser i intensiv afsnit om året.

Vi uddanner sygeplejersker til specialuddannelsen samt deltager i afdelingens øvrige uddannelsesforpligtigelser. 

Anæstesi- og opvågningsafsnit i Middelfart varetager anæstesi til rygkirurgi og ECT-behandling. Link til vores afsnit i Middelfart.

Smertecenter Middelfart er et ambulatorium med et tværfagligt behandlingsteam, som behandler patienter med kroniske, non-maligne smerter. Link til vores Smertecenter i Middelfart.

 

APPFWU01V