Skip til primært indhold

Anæstesisygeplejersker

Læs om vores organisering, vagter og indhold i arbejdsopgaver

Vi har 2 store operationsgange på 5 sal. samt 3 andre operationsgange fordelt andre steder på sygehuset. Tilsammen betjener vi 6 operationsspecialer med akutte og elektive patienter med komplekse tilstande. Vi har et stort patientflow på 20 operationslejer dagligt.

Vores specialer er organkirurgi, plastikkirurgi, urologi, ortopædkirurgi, otologi og oftalmologi – herudover også ECT-behandlinger, DC-konverteringer, sedationer og ad hoc opgaver på hele sygehuset.

Vi arbejder med utralyd, og har en drop-in funktion, der er et tilbud til kræftpatienter, hvor vi anlægger ultralydsvejledt venflon.

Alle sygeplejersker bliver oplært i brugen af ultralyd til anlæggelse af venflons, således at assistancen kan ydes døgnet rundt.

Foruden EPJ bruger vi elektronisk anæstesijournal.

Arbejdsforhold og vagtplanlægning:
Vi er lidt over 50 anæstesisygeplejersker og 4 anæstesiteknikere. Endvidere er afsnittet uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende samt sygeplejersker i specialuddannelse.

Vi arbejder i rotation mellem de forskellige specialer, hvis man er vagtbærende.

Vi anvender ønskeplan med stor indflydelse på egen vagtplanlægning og der er mulighed for begrænset vagtbelastning samt individuelle aftaler i forhold til egen vagtplan.

Vi arbejder i aftenvagter, hverdagsvagter fra kl.14.45-07.30 og 24 timers weekendvagter ca. hver 4 – 5 weekend.

Mød en af vores anæstesisygeplejersker, som fortæller om at arbejde hos os.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU01V