Skip til primært indhold

Afsnit for Åbne Indlæggelser

Afsnittet er for mennesker med kræft, som har brug for lindrende pleje og behandling.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Kontakt

Afsnit for Åbne Indlæggelser

A160 (Bygning A1, 6. sal)


79 40 98 24

Mere information:
Døgnåbent

Velkommen til Afsnit for Åbne Indlæggelser.

Jeg hedder Dorthe Kristensen og er oversygeplejerske på afsnittet. Afdelingen ligger på Vejle Sygehus på 6. sal. Vi er et afsnit for dig, som har fået en åben indlæggelse på baggrund af en kræftsygdom og er terminal-registreret.

Vi har primært enestuer på afdelingen, så din familie kan være hos dig, når du bliver indlagt.

Her ser du en sengestue. Der er en seng, der står op mod vinduet, så du kan se vores flotte udsigt ud over Vejle by og fjord og skoven.

Vi har forsøgt at gøre stuerne hyggelige, så der er forskellig kunst på væggene. Du kan selv få lov at vælge dit maleri. Der er forskellige vaser i størrelser og farver, så det passer til den buket du får af din familie.

Vi gør meget ud af, at der skal være en rolig og nærværende stemning på afdelingen.
Vi synger blandt andet morgensang hver morgen.
Vi har en dejlig altan, hvor du kan følge naturens gang i skov og strand,
Vi kan køre din seng der ud og I kan som familie drikke kaffe på altanen.

Her på gangen kan du finde en tavle, hvor du kan se en oversigt over, hvem der er på arbejde i dag. Du kan se, hvem der er dagens læger. Du kan se, hvem der fysioterapeuter på afdelingen, og du kan se, hvem der er dagvagt, aftenvagt og nattevagt.

Vi går stuegang sammen med din familie, fordi vi synes relationen til dig og til din familie er særlig vigtig. Vi tager udgangspunkt i det, der giver mening for jer. Og til stuegang lægger vi en fælles plan sammen med dig og din familie. Så du ved, hvad der skal ske, og vi sammen er enige om planen.
I forbindelse med udskrivelse fra afdelingen, samarbejder vi med den kommunale hjemmesygepleje i din kommune, med din egen læge, og vi samarbejder også med de hospices, der findes i vores område.
Du kan finde flere informationer om afdelingen i vores pjece, og du er altid velkommen til at kontakte os,
hvis du har yderligere spørgsmål.

På afsnittet arbejder vi tæt sammen på tværs af faggrupper og sektorer, og derfor vil du møde både læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer og så videre. Vi har også et rigtig tæt samarbejde med den kommunale hjemmepleje, med din egen læge og med de hospices, vi har i området.

Når du skal udskrives, har vi et tæt og godt samarbejde med din kommune med din egen læge. Og vi samarbejder også med de hospice, der ligger i vores område.

Du kan finde flere informationer om afdelingen i vores pjece, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan finde flere informationer om afdelingen i vores pjece, og du er også altid velkommen til at kontakte os.

APPFWU02V