Skip til primært indhold

Find vej

Her kan du finde information om placeringen af vores rådgivningssteder i Klinisk Genetik Vejle.

Vores rådgivningsklinikker i klinisk Genetik er placeret på 4 forskellige sygehuse. Som patient vil du som hovedregel blive indkaldt til samtale på det sygehus, der ligger nærmest din bopæl.

Rådgivningssteder i Region Syddanmark

På Vejle Sygehus foregår den genetiske rådgivningssamtale i E-bygningen, indgang E5 på 3. sal.

For nærmeste parkeringsmulighed, se venligst oversigtskort over Vejle Sygehus

Læs om parkering på Vejle Sygehus

På Aabenraa Sygehus foregår den genetiske rådgivningssamtale på Kirurgisk Ambulatorium. Nærmeste indgang er Indgang A. Du finder Kirurgisk Ambulatorium i område 130. Henvendelse ved sekretæren.

Parkering ved Aabenraa Sygehus er gratis – der er dog tidsbegrænsning på nogle parkeringspladser. Ved indgang A er det muligt at parkere i 3 timer. Husk at stille P-skiven.
Se mere information om Aabenraa Sygehus, samt oversigtskort over Aabenraa Sygehus.

På Esbjerg Sygehus foregår den genetiske rådgivningssamtale på Børn og Unge Ambulatorium. Benyt indgangen ved Finsensgade 35 eller Haraldsgade 12. Følg Hovedstrøg mod B. Tag elevator/trappe til B1 (1. sal). Henvendelse ved sekretæren.

På Esbjerg Sygehus er der altid 3 timers gratis parkering. Husk at stille P-skiven. Ved brug for parkering i længere tid, kan du registrere din nummerplade via tablets ved indgangene.
Se mere information om Esbjerg Sygehus, samt oversigtskort over Esbjerg Sygehus

På Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg foregår den genetiske rådgivningssamtale på Børn- og Ungeambulatoriet 643, som ligger på 1. sal. Benyt indgang C ved Søstjernen og Sælen. Henvendelse ved sekretæren.

Nærmeste parkeringsmulighed er ved Gormsgade. Husk at stille P-skiven.
Se mere information om Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, samt oversigtskort over Esbjerg Sygehus

APPFWU02V