Margueritte-prisen

Sygehusets pris til den sygeplejerske, der har gjort en særlig indsats for patienterne.

Nogle gange oplever man noget særligt, når man er indlagt eller får behandling på sygehuset. Det kan være en lille ting, som gør, at man føler sig særlig set eller hørt: et ekstra klap på skulderen, eller det helt rigtige spørgsmål på det helt rigtige tidspunkt. Hvis du har oplevet det, så har du mulighed for at indstille til Margueritte-prisen, der er Sygehus Lillebælts pris til den excellente sygepleje.

Prisen uddeles en gang om året, men vi vil meget gerne modtage indstillinger til prisen løbende hele året rundt.

Hvis du gerne vil lave en indstilling, kan du udfylde det elektroniske skema. Det bliver automatisk sendt videre til vores sekretariat.

Indstil til Margueritte-prisen (elektronisk skema)

Oplever du tekniske problemer med formularen, så kontakt