Skip til primært indhold

Margueritte-prisen

Sygehusets pris til den sygeplejerske, der har gjort en særlig indsats for patienterne.

Nogle gange oplever man noget særligt, når man er indlagt eller får behandling på sygehuset. Det kan være en lille ting, som gør, at man føler sig særlig set eller hørt: et ekstra klap på skulderen, eller det helt rigtige spørgsmål på det helt rigtige tidspunkt. Hvis du har oplevet det, så har du mulighed for at indstille til Margueritte-prisen, der er Sygehus Lillebælts pris til den excellente sygepleje.

Prisen uddeles en gang om året, men vi vil meget gerne modtage indstillinger til prisen løbende hele året rundt.

Hvis du gerne vil lave en indstilling, kan du udfylde det elektroniske skema. Det bliver automatisk sendt videre til vores sekretariat.

Hvis du vil lave en indstilling til prisen

Når du laver en indstilling til prisen, skal du angive en navngiven person, gruppe eller et team på op til fire personer. Du kan altså ikke indstille en hel afdeling. Du kan heller ikke indstille en leder, da ledere ikke kan modtage Margueritteprisen.

Når du laver din indstilling, skal du beskrive en særlig situation eller oplevelse, hvor en sygeplejerske eller en sosu-assistent har gjort noget ekstraordinært for dig som patient eller pårørende.

Indstillingen skal handle om en særlig handling, opgave eller et konkret behandlings- eller plejeforløb. En fortælling eller oplevelse behøver ikke være enestående for at kunne blive indstillet til prisen. Det kan lige så vel være fortællinger, der viser faglighed, omsorg og/eller menneskelighed i mødet med dig som patient eller pårørende.

Indstil til Margueritte-prisen (elektronisk formular)

Oplever du tekniske problemer med formularen, så kontakt

APPFWU01V