Skip til primært indhold

Udlån af hjælpemidler

Når du er i behandling på Sygehus Lillebælt, kan du låne hjælpemidler og behandlingsredskaber. Sygehusets fysio- og ergoterapeuter vurderer, om du har brug for hjælpemidler.

Hjælpemidler under din behandling

Når du er indlagt eller i ambulant behandling på Sygehus Lillebælt, kan du få brug for hjælpemidler. Det kan fx være kørestol, rollator, toiletstol eller krykker/albuestok.

En fysio- eller ergoterapeut vurderer, hvilke hjælpemidler du eventuelt har behov for. Du kan låne disse hjælpemidler af Sygehus Lillebælt, så længe du er i aktiv behandling.

Når du låner hjælpemidler, får du en returseddel. På retursedlen står, hvornår du skal aflevere hjælpemidlerne tilbage. Du må gerne aflevere før tid, hvis du ikke bruger hjælpemidlerne længere. 

Du skal som hovedregel selv sørge for at transportere hjælpemidlerne fra og til sygehuset.

Varigt behov for hjælpemidler

Hvis du har et varigt behov for hjælpemidler, skal du kontakte din hjemkommune.

Er dit behov for hjælpemidler ikke varigt, og er du ikke længere i aktiv sygehusbehandling, skal du selv leje eller købe hjælpemidler.

Hvor skal jeg hente og aflevere hjælpemidler?

Du kan hente og aflevere hjælpemidler på Kolding Sygehus i hjælpemiddelrummet alle dage fra kl. 7:00 - 19:00.

Sådan finder du hjælpemiddelrummet på Kolding Sygehus:

  • Parkér til højre for indgang 2, tæt ved cykelstativet. Her er tre parkeringsbåse markeret med gult. De er reserveret til dig, der skal hente eller aflevere hjælpemidler.
  • Der er en direkte indgang til hjælpemiddelrummet. Den finder du i den lave bygning bag blomsterbedene.
  • Se kort, der viser, hvor du afhenter og afleverer hjælpemidler

Der er ikke personlig betjening i hjælpemiddelrummet. Du skal ikke bruge en kvittering, når du henter hjælpemidler og får ikke udleveret en kvittering, når du dem afleverer igen.

Hvis du har brug for hjælp til at læsse eller aflæsse hjælpemidler, kan du på hverdage fra 8.00 - 15.00 ringe på telefon 76 36 27 92.

Kontakt

Fysio- og Ergoterapi

Sygehusvej 24, 6000 Kolding


76 36 28 32

Mere information:
Hverdage
kl. 8 - 15

Du skal hente hjælpemidler ved indgangen til lægevagten på Vejle Sygehus. Du finder indgangen i højre side af gården ved Skadestuen.

Du skal aflevere hjælpemidler ved Portørcentralen, som du finder i venstre side af gården ved Skadestuen.

Du kan aflevere hjælpemidlerne døgnet rundt alle ugens dage, men helst i tidsrummet kl. 7.00 - 18.00. Hvis døren er låst, kan du få hjælp ved at ringe til telefonnummeret på døren til portørcentralen.

Kontakt

Fysio- og Ergoterapi

Beriderbakken 4, 7100 Vejle


79 40 61 51

Mere information:
Telefonerne er åbne hverdage mellem kl. 7.30 - 15.00

Gå ind via hovedindgangen og derefter til højre. Her er et afskærmet område, hvor du kan aflevere hjælpemidlerne. Der er ikke personlig betjening.

Åbningstiden er kl. 8.00 - 21.00 på hverdage.

APPFWU01V