Skip til primært indhold

Videosamtale

Videosamtale i stedet for fremmøde på sygehuset - så kontakt din fysioterapeut / ergoterapeut omkring dette. 

Sådan foregår videosamtalen

Du vil blive kontaktet af en fysioterapeut / ergoterapeut via en videoforbindelse på det aftalte tidspunkt. Når samtalen begynder, kan I se og høre hinanden, og I vil sammen lægge en plan for dit forløb. Mister I forbindelsen undervejs, ringer vi til dig på dit almindelige telefonnummer/mobilnummer. Ring ikke til os, for så er din telefon optaget.

Det skal du gøre inden videosamtalen

Videosamtalen foregår via platformen "Mit Sygehus" på enten din computer, smartphone eller tablet. Derfor er det vigtigt, at du forud for samtalen, har downloadet appen "Mit Sygehus" til din enhed eller har logget dig ind via hjemmesiden mit.rsyd.dk. I vejledningen Mit Sygehus er der nederst 3 vejledninger til hvordan du bliver klar til videosamtalen. Du skal kun vælge den vejledning, der passer til det udstyr, du vil bruge, altså mobiltelefon, tablet eller computer.

Pårørende 

Du er velkommen til at have en pårørende siddende ved siden af dig under samtalen. Hvis du har brug for at have en pårørende med i videosamtalen fra et andet sted, end hvor du er, skal du ringe til os.

Kontakt hvis du har spørgsmål

Har du problemer med at hente appen ned og blive klar til videosamtale, kan du kontakte os.

Kontakt til Fysio- og Ergoterapi

Fysio- og Ergoterapi

Beriderbakken 4, 7100 Vejle


79 40 61 51

Mere information:
Telefonerne er åbne hverdage mellem kl. 7.30 - 15.00

APPFWU01V