Afdelingsoplysninger til almen praksis

Som praktiserende læge finder du her kontaktoplysninger, vejledninger og andre relevante oplysninger om Center for Funktionelle Lidelser

Center for Funktionelle Lidelser er forankret i Medicinsk Afdeling, og har indtil d. 1. september 2021 været placeret på Odense Universitetshospital.

Centeret modtager patienter over 18 år, som er somatisk færdig udredt og hvor der er mistanke om en funktionel lidelse af multiorgantype eller kronisk træthedssyndrom.

• Sekretær: 79 40 63 76
  • Overlæge Lene S. Toscano: Direkte telefonnummer: 79 40 93 61
  • Overlæge Line Kirkeby Petersen: Direkte telefonnummer: 79 40 50 64

Der henvises i øvrigt til vores hotlines, hvor man altid er velkommen til at ringe med henblik på et godt råd fra relevant specialespecifik speciallæge.

Center for Funktionelle Lidelser modtager henvisninger vedrørende:

• Funktionelle lidelser
  • Kronisk træthedssyndrom

Her kan du finde vejledninger vedr. Funktionelle Lidelser:

Funktionelle lidelser: For information om symptomer, henvisningskriterier mm. se: Funktionelle lidelse - sundhed.dk
Kronisk træthedssyndrom: For information om symptomer, henvisningskriterier mm. se: Kronisk træthedssyndrom - sundhed.dk

Center for Funktionelle Lidelser tilbyder:

• Telefonisk rådgivning af læger.
  • Vurdering af patienter.
  • Efter forundersøgelse vil patienten blive tilbudt et tværfagligt behandlingsforløb, såfremt det vurderes relevant og patienten opfylder kriterierne for en funktionel lidelse.
  • Leder og overlæge af Center for Funktionelle Lidelser Lene Toscano
  • Overlæge Line Kirkeby