Skip til primært indhold

Look Good Feel Better

Mange kvinder føler større velvære og får styrket selvtilliden, hvis de under deres sygdom har mulighed for - og overskud til - at pleje deres udseende.

Styrk selvtilliden med god hudpleje og makeup

Look Good Feel Better programmet tilbyder grundig og personlig rådgivning om hudpleje og makeup til kvinder, der er i ambulant behandling for kræft.

Kliniske undersøgelser viser, at mange kvinder føler større velvære og får styrket selvtilliden, hvis de under deres sygdom plejer deres udseende.

Gør noget for dig selv!

Du indbydes til at deltage på et uformelt hudpleje- og makeup kursus, hvor professionelle og engagerede makeupkonsulenter giver dig råd og vejledning.

Du vil modtage en toilettaske indeholdende hudpleje- om makeupprodukter. Produkterne som anvendes under kurset, tager du med hjem, så du fortsat kan få glæde af dem i hverdagen.

Det er gratis at deltage på et Look Good Feel Better kursus.

Tilmelding

Ønsker du at komme med på et kursus, kan du henvende dig i Onkologisk Ambulatorium.

Du kan også tilmelde dig hos sygeplejerskerne i afdelingen.

Look Good Feel Better modtager ingen offentlig støtte og er derfor afhængig af støtte fra medlemmerne i skønhedsbranchen, sponsorer og frivillige.

Hvad er Look Good Feel Better-foreningen?

Tanken bag Look Good Feel Better er at hjælpe med at mindske de synlige bivirkninger, der kan opstå under behandling for kræft. Foreningen startede i USA i 1989 og findes i dag i 27 lande.

I Danmark blev det første kursus afholdt på Herlev Hospital i 1998. I dag afholdes der kurser på 10 hospitaler eller tilhørende rådgivninger.

Kontakt

Onkologisk Ambulatorium Team 1 (Bryst-, prostata- og modermærkekræft)

A170


79 40 60 60

Mere information:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00

APPFWU02V