Skip til primært indhold

Kommunikation med sygehuset

På Sygehus Lillebælts digitale kommunikationskanaler kan du orientere dig om din behandling, og du kan kommunikere med os på sygehuset.

På Sygehus Lillebælts digitale kommunikationskanaler kan du orientere dig om din behandling, og du kan kommunikere med os på sygehuset.

Det er vigtigt for os, at du kan finde den information, du har brug for, og at du får svar på de konkrete spørgsmål, du eller dine pårørende måtte have til for eksempel undersøgelser, behandling eller kontrolbesøg. Samtidig har vi ansvar for at beskytte dine private oplysninger, og derfor kommunikerer vi med dig på sikre måder.

Mit Sygehus-appen

Når du er i behandling eller går til kontrol på Sygehus Lillebælt, kan du bruge appen Mit Sygehus. Her kan du blandt andet se dine aftaler på sygehuset, og du kan finde information om netop din behandling. 

Læs mere om Mit Sygehus, og hent appen

Sikker e-mail

For at sikre, at personfølsomme eller fortrolige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, kan du benytte Digital Post, når du skal kommunikere digitalt med Sygehus Lillebælt. De fleste af sygehusets afdelinger har deres egen digitale postkasse. 
 

Læs mere om sikker e-mail på Sygehus Lillebælt

Send sikker e-mail til afdeling

Kontakt Sygehus Lillebælt

Ønsker du at kontakte Sygehus Lillebælt telefonisk eller pr. brev?  

Find adresser og telefonnummer

Abonnér på nyheder

Få nyheder fra Sygehus Lillebælt direkte i din indbakke hver tirsdag. Abonnementet er gratis, men kræver at du indtaster din e-mail adresse.
 
Tilmeld dig Nyt fra Sygehus Lillebælt

APPFWU02V