Skip til primært indhold

Patienthotellet på Vejle Sygehus

Patienthotellet ved Vejle Sygehus tilbyder gratis overnatning til selvhjulpne indlagte patienter i forbindelse med undersøgelse eller behandling på sygehuset.

Her kan du i tiden mellem undersøgelser og behandling hvile dig uforstyrret eller være sammen med familie og pårørende. Det er også muligt for pårørende at overnatte på patienthotellet, når der er plads. Pårørende betaler for overnatning.

Patienthotellet ligger i Bygning E5+E310 med gåafstand til alle kliniske afdelinger på Vejle Sygehus.
På kortet over Vejle Sygehus kan du se, hvor hotellet ligger.

Vi har 7 enkeltværelser og 10 dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredning.
Værelserne ligger i højt stueplan, og der er elevator.

Samtlige værelser er udstyret med eget toilet og bad, seng, hvilestol, bord og to spisestuestole, garderobeskab, TV, trådløs telefon samt trådløst internet.
Der er adgang til gæstekøkken, behagelige opholdsstuer, terrasse, have og PC med internetadgang.
Hvert værelse har telefon med mulighed for både at ringe ind og ud.

Patienthotellet er bemandet af sygeplejersker mandag - torsdag i tidsrummet 7.00 - 19.00 og fredage og dagen før helligdage fra kl. 7.00 - 14.30. Hotellet er lukket i weekender og på helligdage.
Mens du er på patienthotellet er det den afdeling, der behandler dig, der har ansvaret for din behandling.

Hoveddøren låses mandag til torsdag i tidsrummet kl. 19.00 - 7.00 og om fredagen kl. 15.00. Dørene til hotelgangene låses kl. 19.00. Når der er låst, bruger du dit nøglekort til at komme ind.

Når du tjekker ind, får du udleveret et nøglekort til dit værelse. Kortet kan også bruges i hoveddøren og i glasdøren til hotelgangen, når de er låst om aftenen og natten. Ved disse døre sidder en kortlæser, og din kode er dit værelsesnummer + 00.

Vi opfordrer til, at du tjekker ind mellem kl. 11.00 og 17.30.
På afrejsedagen skal du tjekke ud senest kl. 10 og betale for opholdet i receptionen. Vi foretrækker, at du betaler med Dankort. Nøglekort og fjernbetjening til TV afleveres i receptionen, når du tjekker ud.

Fra den trådløse telefon på værelset kan du komme i kontakt med hotellets sygeplejerske på lokal nr. 65460. Ønsker du kontakt med den afdeling, der behandler dig, skal du ringe på det nummer, du får oplyst af afdelingen.

I den trådløse telefon på værelset er der indkodet nødkald.
Trykker du på den, får du kontakt til vagtsygeplejersken. Hvis du ringer, efter at hun har forladt hotellet, går dit opkald videre til sygehusets omstilling, som hjælper med kontakt til de rette personer.

På Patienthotellet serverer vi alle måltider i spisestuen. Mad og drikke er gratis for alle patienter og pårørende, som bor på Patienthotellet. Man kan købe øl og vin med Dankort.

Spisetider

Morgenmad kl. 7.30 - 8.30
Frokost kl. 12.00 - 13.00
Aftensmad kl. 17.45 - 18.30

Vi serverer også eftermiddags- og aftenkaffe og tilbyder frugt og forskellige mellemmåltider.

Patienthotellet har et gæstekøkken med fælles køleskab, hvor du kan opbevare mad og drikkevarer, du selv har haft med.

Du er velkommen til at have gæster på besøg på Patienthotellet, og du kan byde dem på saftevand, te, kaffe og småkager. Besøgende kan, såfremt der er mad nok, købe frokost og aftensmad til henholdsvis 50 kr. og 60 kr. og på den måde spise sammen med den/dem, der bor på Patienthotellet.
Pårørende har også mulighed for at spise morgenmad, frokost og aftensmad sammen med deres indlagte familiemedlem på det afsnit på sygehuset, hvor vedkommende er patient. Her kan du bestille af samme mad, som patienterne får.

Som indlagt patient på Patienthotellet på Vejle Sygehus har du mulighed for at have en pårørende boende sammen med dig. Kun den pårørende skal betale for opholdet. Prisen er 250 kr. pr. overnatning inkl. kost fra tidspunktet for indlogering til afrejsedagen kl. 10.00. Derudover kan pårørende til patienter indlagt på et af sygehusets sengeafsnit bo på Patienthotellet i den udstrækning, der er ledige værelser. Kontakt den afdeling, der behandler patienten og hør nærmere. Det er afdelingen, der reserverer værelset til den pårørende. Prisen er 450 kr. pr. overnatning inkl. mad og drikke fra tidspunktet for indlogering til afrejsedagen kl. 10.00. Betaling med Dankort.

Sygehuset er røgfrit, og det gælder også for Patienthotellet. Det er tilladt at ryge i rygepavillon ved sygehusets hovedindgang og i haven ved Patienthotellets spisestue. Ryger man på Patienthotellet, vil det medføre en ekstra udgift for den enkelte på 350 kr. Ryger man gentagne gange på Patienthotellet, kan man ikke blive boende og må forlade Patienthotellet.

Patienthotellet har et motionsrum med en motionscykel, men du kan også låne en cykel og cykelhjelm og køre dig en tur.

Når du skal overnatte på Patienthotellet, kan du parkere flere steder ved Vejle Sygehus. Det nærmeste er Patienternes P-hus, som ligger ca. 150 meter fra Patienthotellet. Der er tre timers parkering ved Vejle Sygehus, så husk at registrere din parkering, så du kan holde længere. Læs mere om parkering, og registrer din bil.

Reservation af værelser sker via den afdeling, du er tilknyttet.

Ring til Patienthotellet, hvis du har spørgsmål.

Patienthotellet på Vejle Sygehus


79 40 54 60
APPFWU01V