Skip til primært indhold

Sygeplejersker

Vi er et af Sygehus Lillebælt Vejle's større uddannelsessteder for sygeplejestuderende og modtager årligt mellem 20 og 40 studerende på alle niveauer samt meritstuderende fra UCL, Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle.

Uddannelse af sygeplejersker

Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling består af organ, plastik- og mammakirurgisk ambulatorium, sengeafsnit A260, sammedagsafsnit A350, Endoskopisk afsnit B130, Operationsgang A550 og Dagkirurgisk afsnit B130. Desuden har vi Stomiambulatoriet, som varetages af sengeafsnittets sygeplejersker.

Vi uddanner også 12 SSA-elever årligt, 6-8 Falck redder-elever, 6 FADL-vagt kursister samt erhvervspraktikanter fra folkeskolen i observationspraktik.

Organ- og plastikkirurgisk Afdeling bidrager således til uddannelse af sygeplejestuderende i alle moduler. Samtlige afsnit modtager studerende i praktikforløb. Forløbende planlægges med udgangspunkt i studieordningen, Sygeplejeskolen UCL, Vejle. Afdelingen har to Praktik og Uddannelsesansvarlig sygeplejersker med diplomuddannelse i pædagogik, som er overordnet ansvarlige, samt et antal kliniske vejledere med 1/6 diplom.
Som studerende tilknyttes man en klinisk vejleder som sammen med den studerende tilrettelægger og evaluerer forløbet. Ofte tilknyttes yderligere en vejleder som støtte.
 

Der vægtes et godt studiemiljø med mulighed for læring og udvikling, og løbende refleksion. Det forventes, at den studerende bidrager aktivt og velforberedt.

Kontaktpersoner

Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Istok Tepavcevic
Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Liselotte Kristensen

Tlf: 79 40 56 71


Find generel information om sygeplejeuddannelsen og studieordningen i Region Syddanmark her

 

APPFWU01V