Skip til primært indhold

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Her kan du læse om Social- og sundhedsassistentuddannelsen i Medicinsk Afdeling, Vejle.

Medicinsk Afdeling, Vejle tilbyder dig som elev en alsidig klinisk praktik, da vi spænder meget bredt. Medicinsk Afdeling er delt op i 12 afsnit med hver deres specialer og patienter. Den spænder lige fra akutte medicinske patienter, patienter med lungesygdomme, diabetikere, patienter i skadestuen til patienter med kræft.

Værd at vide

Uddannelsen til social-og sundhedsassistent består af henholdsvis fire teoriperioder og tre praktikperioder. De teoretiske perioder har du på Social- og sundhedsskolen, hvor den sidste praktik på 12 uger er på sygehuse i Regionen.
Som elev i Medicinsk Afdeling får du tilknyttet vejledere, som kan være både social-og sundhedsassistenter og sygeplejersker.
Som elev indgår du som en del af afsnittets normering og i praktikforløbet er det almindeligt, at der er brug for at sætte sig ind i faglige emner også udenfor arbejdstiden.

Praktikken bliver planlagt med udgangspunkt i målene for perioden, ligesom vi lægger stor vægt på at udvikle andre almene kompetencer. Der er bl.a. fokus på sundhedsfremme, forebyggelse, koordinering, samarbejde og farmakologi. Dette foregår gennem træning og refleksion.

Ønsker du mere information vedrørende et specifikt afsnit er du velkommen til at kontakte de Praktik- og uddannelsesansvarlige sygeplejersker.

Læs mere om SSA uddannelsen her: www.sosufh.dk

Uddannelsesteamet i Medicinsk Afdeling består af to Lærings- og Uddannelsesansvarlige sygeplejersker og flere kliniske vejledere fordelt på de forskellige afsnit.
De har ansvaret for alt vedrørende de sygeplejestuderendes og SSA elevernes kliniske uddannelsesforløb, herunder samtaler, planlægning, refleksion, undervisning og eksamination.

Praktik- og uddannelsesansvarlige

Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Pernille Abildsten

Pernille Abildsten

Lærings og Uddannelsesansvarlig sygeplejerske

Medicinsk og Hæmatologisk Sengeafsnit


Portræt af Marianne Thomsen

Marianne Thomsen

Lærings og Uddannelsesansvarlig sygeplejerske

Medicinsk Afdeling


79 40 63 80
APPFWU01V