Skip til primært indhold

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Her kan du læse om Social- og sundhedsassistentuddannelsen i Medicinsk Afdeling, Vejle.

Medicinsk Afdeling, Vejle tilbyder dig som elev en alsidig klinisk praktik, da vi spænder meget bredt. Medicinsk Afdeling er delt op i 12 afsnit med hver deres specialer og patienter. Den spænder lige fra akutte medicinske patienter, patienter med lungesygdomme, diabetikere, patienter i skadestuen til patienter med kræft.

Værd at vide

Uddannelsen til social-og sundhedsassistent består af henholdsvis fire teoriperioder og tre praktikperioder. De teoretiske perioder har du på Social- og sundhedsskolen, hvor den sidste praktik på 12 uger er på sygehuse i Regionen.
Som elev i Medicinsk Afdeling får du tilknyttet vejledere, som kan være både social-og sundhedsassistenter og sygeplejersker.
Som elev indgår du som en del af afsnittets normering og i praktikforløbet er det almindeligt, at der er brug for at sætte sig ind i faglige emner også udenfor arbejdstiden.

Praktikken bliver planlagt med udgangspunkt i målene for perioden, ligesom vi lægger stor vægt på at udvikle andre almene kompetencer. Der er bl.a. fokus på sundhedsfremme, forebyggelse, koordinering, samarbejde og farmakologi. Dette foregår gennem træning og refleksion.

Ønsker du mere information vedrørende et specifikt afsnit er du velkommen til at kontakte de Praktik- og uddannelsesansvarlige sygeplejersker.

Læs mere om SSA uddannelsen her: www.sosufh.dk

Uddannelsesteamet i Medicinsk Afdeling består af tre praktik- og uddannelsesansvarlige sygeplejersker og flere kliniske vejledere fordelt på de forskellige afsnit.
De har ansvaret for alt vedrørende de sygeplejestuderendes og SSA elevernes kliniske uddannelsesforløb, herunder samtaler, planlægning, refleksion, undervisning og eksaminatation.

Praktik- og uddannelsesansvarlige

Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Annemette Hansen

Annemette Hansen

Praktik og uddannelsesansvarlig for akutområdet

AVA og Skadestuen


Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Pernille Abildsten

Pernille Abildsten

Praktik- og uddannelsesansvarlig for sengeafsnittene

Medicinsk og Hæmatologisk Sengeafsnit


Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske Camilla Pilgaard Hansen

Camilla Pilgaard Hansen

Praktik- og uddannelsesansvarlig for ambulatorierne

Medicinsk og Hæmatologisk Ambulatorium


APPFWU01V