Skip til primært indhold

Sygeplejersker, Intensiv Afsnit

Specialuddannelse af sygeplejersker i intensiv sygepleje samt klinisk uddannelse til sygeplejerske

Specialuddannelse af sygeplejersker i intensiv sygepleje

På Sygehus Lillebælt varetages specialuddannelsen i intensiv sygepleje på både Kolding og Vejle sygehus på intensivafdelingerne, der begge fungerer som hoveduddannelsessteder.

Du kan læse mere om specialuddannelsen på hjemmesiden for Bedøvelse og Intensiv, Kolding Sygehus.

Klinisk uddannelse til sygeplejerske

Vi modtager årligt 4 sygeplejestuderende på 6. semester samt et varierende antal bachelor-studerende på 7. semester fra UCL Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle.
I intensiv Afsnit ligger patienter med komplekse problemstillinger og den studerende får mulighed for at opleve mange aspekter af sygeplejen. Den studerende vil typisk mere eller mindre selvstændigt varetage plejen af én intensiv patient i samarbejde med en sygeplejerske. Desuden vil den studerende varetage koordination og ledelse samt deltage i udviklingsarbejde.

Da Intensiv Afsnit servicerer alle huset specialer, er der altid nye tiltag som skal implementeres eller gamle, som skal opfriskes - også for det erfarne personale. Uddannelse er derfor en integreret del af vores hverdag, og der er et naturligt lærings- og studiemiljø i afdelingen.

Studerende der ønsker at skrive bacheloropgave i Intensiv Afsnit, er velkommen til at kontakte den Praktik- og uddannelsesansvarlige sygeplejerske for yderligere oplysninger.

Du kan læse mere om sygeplejerskeuddannelsen på Sygehus Lillebælts hjemmeside.

Se videopræsentation af vores afsnit

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU01V