Skip til primært indhold

Samtykkeerklæring

For at udføre genetiske analyser skal vi bruge en samtykkeerklæring.

Hvorfor udfylde en samtykkeerklæring?

For at kunne give så præcis en vurdering som muligt af din risiko for en arvelig sygdom, har vi brug for at kunne bekræfte diagnoserne på de personer i din familie, der har været syge.

Til dette har vi brug for oplysninger om personen samt tilladelse til at indhente journaler og evt. foretage yderligere undersøgelser. Derfor har vi brug for en samtykkeerklæring helst elektronisk, alternativt manuelt.

Husk at påføre dit familienummer på blanketten. Hvis du eller andre personer i din familie tidligere har modtaget genetisk rådgivning, vil det være en stor hjælp for os, at kende det tidligere rådgivningsnummer.

Udfyld dit samtykke elektronisk

 

Er det ikke muligt at udfylde et elektronisk samtykke kan du ringe til os, hvorefter vi sender en samtykkeerklæring inkl. svarkuvert til dig.

Hvorfor har vi nogle gange brug for oplysninger om afdøde pårørende?

Selvom et familiemedlem ikke længere lever, kan oplysninger om hvad de fejlede og hvordan de blev undersøgt være meget relevante. Det er ikke altid, vi kan finde de oplysninger selv og vi kan få brug for hjælp fra dig og din familie. Til det kan bruges:

 

Kontakt os:

Klinisk Genetik


79 40 65 56

Mere information:
Telefonen er åben
Mandag - fredag
kl. 8.00 - 14.00

Send den/de manuelle samtykkeerklæringer og information om afdøde pårørende til:

Klinisk Genetik

Beriderbakken 4, 7100 VejleMere information:
Husk at påføre familienummer.

Andre samtykkeerklæringer

Enkelte gange kan lægen tale med dig om samtykke til andre indrapporteringer.

I forbindelse med SNP-array analyse, skal du udfylde samtykke til om du eller en pårørende i familien vil give tilladelse til, at et abnormt analyseresultat må lægges ind i Decipher Databasen.

Samtykkeerklæringen til Decipher databasen finder du her

APPFWU01V