Skip til primært indhold

Høreprøve

Formålet med høreprøven er at undersøge, om et høreapparat kan give dig en bedre hørelse.

Har du ikke haft høreapparat før

Hvis du ikke tidligere har haft høreapparat, skal du henvende dig hos en ørelæge. Ørelægen vil henvise dig til Høreklinikken, hvis lægen vurderer, at du har brug for høreapparat. Herefter vil du få tilsendt et brev i din e-boks med en tid til høreprøve.
Du skal være opmærksom på, at vi har klinik i både Middelfart og Vejle.

Har du haft høreapparat før

Hvis du tidligere har haft høreapparat - og det er mere end 4 år - kan du kontakte afdelingen på telefon 79 40 59 80 for at bestille tid til høreprøve.

Herefter vil du få tilsendt et brev i din e-boks med en tid til høreprøve.
Du skal være opmærksom på, at vi har klinik i både Middelfart og Vejle. 

Du vil få foretaget en høreprøve af en audiologiassistent og skal måske snakke med en læge. Hvis høreprøven viser, at du skal have høreapparat, snakker vi om, hvilket høreapparat der skal bestilles til dig. Dette kan tage op til 2 timer. 

Udlevering af høreapparat

Når du får udleveret dit nye høreapparat, laver vi grundindstilling af lyden i høreapparatet, og giver instruktion i håndtering og vedligehold. Dette tager cirka 1 time.

Prøveperiode

De efterfølgende 10 uger er en prøveperiode, hvor du skal vænne dig til høreapparatet og den nye lyd. Ønsker du ikke at beholde høreapparatet, skal du aflevere det tilbage til os inden 10 uger i de originale æsker.

Kontakt

Øre-, Næse- og Halsafdelingen

Beriderbakken 4, 7100 Vejle


79 40 59 80

Mere information:
Alle hverdage kl. 8.00-15.00

APPFWU01V