Skip til primært indhold

Start på behandling i Smertecentret

Du kan ikke komme i Smertecentret uden henvisning fra din egen læge. Du får tilknyttet en læge, som lægger en plan for din behandling sammen med dig. Du får tilbudt den behandling, som passer til dig. Her på siden kan du læse mere om starten på behandling.

Den første gang du møder ind i Smertecentret er til en forundersøgelse. Det er en samtale, hvor du taler med en læge. Ved samtalen bliver det besluttet, om du kan have gavn af behandlingen i Smertecentret.
Du er velkommen til at tage en pårørende med til denne samtale.

Der er ventetid fra første samtale (forundersøgelse) til starten af din behandling.

I ventetiden bliver du og dine pårørende inviteret til at deltage på undervisningsholdet 'Patient- og pårørendeundervisning'. Du kan læse mere om vores undervisningshold.

Inden du kommer til opstartssamtalen beder vi dig besvare et spørgeskema. Spørgeskemaet skal vi bruge til samtalen, og dine svar er vigtige for både os og dig.
Samtalen varer ca. 2 timer. Du skal både tale med en læge og en sygeplejerske, og vi planlægger sammen dit forløb i Smertecentret. Vi vil tale om dine smerter, og om hvordan de påvirker dit liv. Hvis der er behov for det, vil vi undersøge dig.
Ud fra dette vurderer lægen og sygeplejersken, hvilke former for behandling vi kan tilbyde dig.
Du er velkommen til at tage en pårørende med til denne samtale.

Du kan blive tilbudt forskellige former for undervisning på hold. Læs mere om vores holdundervisning.

APPFWU01V