Skip til primært indhold

Patient i Skadestuen

Her kan du finde information om Skadestuen.

Du skal altid (døgnet rundt) ringe til læge- og skadevagten på telefon 70 11 07 07, før du tager på Skadestuen.

Her bliver du henvist til den nærmeste åbne skadestue. På den måde slipper du for at køre forgæves, da ikke alle skadestuer er døgnåbne, og du kan henvises til den skadestue med kortest ventetid.

Nedenfor kan du finde information, der er nyttig for dig. 

Information til dig der er kommet til skade

Skadestuen på Vejle Sygehus er åben kl. 07-22.

Adressen er Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Der er fri parkering for patienter og gæster til sygehuset på patientparkeringspladserne med undtagelse af enkelte pladser til handicapparkering eller særlig sygetransport. Dette vil fremgå af skiltningen.

På Skadestuen kan du blive behandlet, hvis du er kommet til skade og har brug for hjælp.

Skadestuen modtager tilskadekomne patienter og patienter med pludseligt opstået sygdom, der enten behandles ambulant eller kræver indlæggelse. Det kan for eksempel være brækkede knogler, alvorlige forbrændinger, sår eller vejrtrækningsproblemer.

Vi prioriterer løbende behandlingsrækkefølgen efter skadens karakter, så patienter med størst behov behandles først. Derfor kan man ikke forvente at komme til efter tur.

Alle sygeplejersker er uddannet behandlersygeplejersker. Det betyder, at de selvstædigt kan undersøge, behandle og afslutte visse skader.

Du kan frit vælge, hvilken skadestue eller skadeklinik i regionen du vil behandles på. Men der er forskel på en skadestue og en skadeklinik. Skadestuen behandler større skader og skadeklinikken kun mindre skader.

Du kan læse mere om Region Syddanmarks skadestuer og skadeklinikker her.

APPFWU02V