Skip til primært indhold

Forskningsenheden

Forskning og udvikling er højt prioriterede områder på Sygehus Lillebælt. Forskning og udvikling er en forudsætning for et højt niveau i patientbehandlingen og -plejen. Her kan du læse om organiseringen af forskningen i Medicinske Sygdomme.

Om Forskningsenheden

I Forskningsenheden planlægger og udfører vi behandlingsmæssige opgaver og dataindsamling relateret til den enkelte forskningsprotokol i samarbejde med internationale lægemiddelvirksomheder eller nationale forskere, og i henhold til overordnede nationale og internationale etiske regelsæt.

Formålet er at afprøve nye medicinske behandlingsområder.

Patienterne rekrutteres i medicinsk eller kardiologisk regi og kan være både indlagte og ambulante patienter. Lægerne i Medicinsk afdeling har det lægelige ansvar for de protokoller der hører til deres speciale.

Forskningsenheden på Medicinske Sygdomme består af 4 projektsygeplejersker og en forskningsansvarlig speciallæge. Forskningen på Sygehus Lillebælt er organiseret under IRS Sygehus Lillebælt og forankret på Syddansk Universitet via Institut for Regional Sundhedsforskning (IRS).

Kontakt Forskningsenheden i Medicinske Sygdomme

Anne Daugaard Thuesen

Afdelingslæge, ph.d., funktionsansvarlig i Forskningsenheden på Medicinske Sygdomme

Medicinske Sygdomme


Forskningssygeplejersker

Medicinske Sygdomme


76 36 21 42
APPFWU02V