Skip til primært indhold

Forskningsenheden

Forskning og udvikling er højt prioriterede områder på Sygehus Lillebælt. Forskning og udvikling er en forudsætning for et højt niveau i patientbehandlingen og -plejen. Her kan du læse om organiseringen af forskningen i Medicinske Sygdomme.

I Forskningsenheden planlægger og udfører vi behandlingsmæssige opgaver og dataindsamling relateret til den enkelte forskningsprotokol i samarbejde med internationale lægemiddelvirksomheder eller nationale forskere, og i henhold til overordnede nationale og internationale etiske regelsæt.

Formålet er at afprøve nye medicinske behandlingsområder.

Patienterne rekrutteres i medicinsk eller kardiologisk regi og kan være både indlagte og ambulante patienter. Lægerne i Medicinsk afdeling har det lægelige ansvar for de protokoller der hører til deres speciale.

Forskningsenheden på Medicinske Sygdomme består af 4 projektsygeplejersker og en forskningsansvarlig speciallæge. Forskningen på Sygehus Lillebælt er organiseret under IRS Sygehus Lillebælt og forankret på Syddansk Universitet via Institut for Regional Sundhedsforskning (IRS).

Hvis du vil se, hvilke publikationer, som Medicinske Sygdomme har bidraget til, så følg linket til Syddansk Universitet her.

Kontakt Forskningsenheden i Medicinske Sygdomme

Anne Daugaard Thuesen

Afdelingslæge, ph.d., funktionsansvarlig i Forskningsenheden på Medicinske Sygdomme

Medicinske Sygdomme, Kolding Sygehus


Forskningssygeplejersker

Medicinske Sygdomme, Kolding Sygehus


76 36 21 42
APPFWU01V