Skip til primært indhold

Punkt 4 - Helsidet statistikkort

I denne instruktionsvideo kan du se, hvordan du opretter et statistikkort til din BESLUTNINGSHJÆLPER™.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

For at lave et statistikkort skal du først have oprettet en statistik. Se instruktionsvideo Opret Statistik om hvordan du gør det.

Tekstalternativ til video

I denne instruktionsvideo viser jeg, hvordan du laver et helsidet statistikkort til din BESLUTNINGSHJÆLPER™. Du skal huske at for at lave et statistikkort skal du først have oprettet noget statistik inde på platformen.

Inden jeg viser, hvordan du laver et statistikkort, får du et overblik over de muligheder der er i platformen for at lave statistik kort.

Du har mulighed for at lave et helsidet statistikkort med piktogrammer, et søjlediagram eller et cirkeldiagram. Det er også muligt at præsentere to statistikker over for hinanden også kaldet et dobbeltkort eller side by side – her vist med piktogrammer. Sidst er der mulighed for at præsentere statistik på et fordele ulempe kort.

Du starter med at finde den aktuelle Beslutningshjælper. Herefter vælger du rediger og klikker ud for Punkt 4: Statistikkort. I videoen her går vi ud fra, at du allerede har oprettet noget statistik og for at lave et statistikkort trykker du på den blå ”Ny statistikkort”.

I den første rubrik skal du angive den titel, som er overskriften på dit statistikkort. I dette eksempel vælger du Oplevet føleforstyrrelser. I den næste rubrik skal du i dropdown menuen vælge mellem de interne titler på statistikker, som du har allerede har lavet under ”opret statistik”.

Den næste rubrik er valgfri og skal ikke udfyldes, hvis du ønsker at lave et helsidet statistikkort.

Du er nu klar til at trykke gem, hvorefter du ser et overblik over statistikkortet. Her har du mulighed for at gå tilbage, redigere, slette eller se et preview af dit statistikkort. Hvis du trykker på preview genereres en pdf fil, som du kan åbne og se om statistikkortet ser ud som du ønsket. Hvis du ønsker ændringer i statistikken eller ønsker søjle- eller cirkeldiagram i stedet skal du tilbage og ind under ”opret statistikker” og ændre i den allerede oprettede statistik.

APPFWU02V