Skip til primært indhold

Kontakt os

Læs om vores Mette Christiansen

Mette Christiansen har været tilknyttet implementeringen af Fælles Beslutningstagning ved Sygehus Sønderjylland siden maj 2019.

Som en del af hendes ansættelse som konsulent ved Sygehus Sønderjylland, indgår hun i implementeringsteamet for Fælles Beslutningstagning. Hendes hovedopgave er at understøtte den strategiske implementering og fremdrift af Fælles Beslutningstagning i de kliniske afdelinger på Sygehus Sønderjylland.

Desuden indgår hun sammen med nøglepersoner ansat på de øvrige sygehuse i Region Syddanmark i et fagligt netværk med fokus på udvikling af strategier for implementeringsarbejdet, samt redskaber og metoder til sparring omkring den praktiske udførelse af implementerings- og forbedringsarbejdet på de enkelte sygehuse.

Mette Christiansen har en baggrund som sygeplejerske med stor specialeerfaring fra onkologi, hvor hun har været tilknyttet Den Onkologiske Kliniske Forskningsenhed, og arbejdet med forskellige udviklings/implementeringsprojekter. Mette er desuden uddannet forbedringskonsulent og vil anvende hendes store viden om og erfaring med Den Syddanske Forbedringsmodel i implementering af Fælles Beslutningstagning på Sygehus Sønderjylland.

APPFWU02V