Skip til primært indhold

Punkt 4 - Tilføj statistik på fordele/ulempe kort

I denne instruktionsvideo kan du se, hvordan tilføjer statistik på dit fordele/ulempe kort.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

For at lave et statistikkort skal du først have oprettet en statistik. Se instruktionsvideo Opret Statistik om hvordan du gør det.

Tekstalternativ til video

Speak:

Her er et eksempel på et fordele/ulempe kort (s. 46 i manualen), hvor der indgår statistik på ulempe siden. I videoen her viser jeg, hvordan jeg laver dette kort.

Før jeg kan tilføje statistik skal det først oprettes. I videoen ”Opret statistik” fortæller jeg hvordan du gør det.

Jeg har oprettet noget statistik og nu skal jeg til at tilføje det til mit fordel/ulempe kort.

Først skal jeg finde den rigtige beslutningshjælper, vælger rediger, derefter punkt 4: fordel/ulemper og herefter ny. Øverst kan du få info og se eksempler.

Jeg har udfyldt alt andet på mit fordel/ulempe kort, så jeg går direkte til feltet indsæt statistik.

Nu har du tre valgmuligheder: Du kan vælge kun at indsætte statistik på fordele siden, kun på ulempe siden eller at indsætte statistik på begge.
I dette eksempel skal der kun være statistik på ulempesiden og jeg lader derfor dette felt med statistik for fordele være tomt. 

Ved feltet statistik for ulemper kan jeg finde den statistik, som jeg har på forhånd har oprettet under opret statistik. Den ønskede statistik markeres. Resten af kortet udfyldes som et almindeligt fordele/ulempe kort. Du kan se en detaljeret gennemgang af hvordan du gør det i videoerne omkring fordele/ulempe kort. Når det hele er udfyldt er jeg klar til at trykke gem. 

Her vises nu en oversigt over mit fordele/ulempekort, hvor jeg kan redigere, slette eller lave et preview. Jeg trykker nu på preview for at se mit færdige fordele/ulempekort. Der genereres nu en pdf-fil, som jeg skal åbne og her kan jeg se om mit fordele/ulempe kort er som ønsket. Selvom du har gemt har du altid mulighed for at ændre i dine valg. Hvis du ønsker at ændre i statistikken, skal du gå tilbage og ind under ”opret statistikker” og ændre i den allerede oprettede statistik.

APPFWU01V