Skip til primært indhold

Kontakt os

Læs mere om Annette Danielsen Jensen

Annette Danielsen Jensen har været tilknyttet implementeringen af Fælles Beslutningstagning ved Sygehus Sønderjylland siden januar 2019.

Som en del af hendes ansættelse som kvalitetskonsulent ved Sygehus Sønderjylland indgår hun i implementeringsteamet for Fælles Beslutningstagning. Hendes hovedopgave er at understøtte den strategiske implementering og fremdrift af Fælles Beslutningstagning i de kliniske afdelinger på Sygehus Sønderjylland.

Desuden indgår hun sammen med  implementeringskonsulenter ansat på de øvrige sygehuse i Region Syddanmark i et fagligt netværk med fokus på udvikling af strategier for implementeringsarbejdet, samt redskaber og metoder til sparring omkring den praktiske udførelse af implementerings- og forbedringsarbejdet på de enkelte sygehuse.

Annette Danielsen Jensen har en baggrund som cand.scient.san og sygeplejerske, med specialuddannelse i intensiv sygepleje. Hun har solid erfaring med kvalitetsudvikling, undervisning, facilitering samt monitorering af forbedringsprocesser. Endvidere har hun indgående viden om og erfaring med individuel og organisatorisk brugerinddragelse i sundhedsvæsnet.

APPFWU02V