Skip til primært indhold

Kontakt os

Læs mere om Christina Sejthen Sorknæs

Christina Sejthen Sorknæs har siden 1. juni 2019 været ansat i stillingen som lokal implementeringskonsulent for fælles beslutningstagning på Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Hendes hovedopgave er at understøtte implementering og forankring af fælles beslutningstagning på de kliniske afdelinger på Esbjerg og Grindsted Sygehus i samarbejde med sygeplejerske og kandidat i folkesundhedsvidenskab, Stine Maria Hansen, som er ansat i identisk stilling pr. 1. maj 2022.

Desuden indgår hun sammen med implementeringskonsulenter ansat på de øvrige sygehuse i Region Syddanmark i et fagligt netværk med fokus på udvikling af strategier for implementeringsarbejdet og redskaber og metoder til sparring omkring fælles beslutningstagning.

Christina Sejthen Sorknæs har en baggrund som speciallæge i både Almen Medicin og Akut Medicin og arbejder fortsat som overlæge i Fælles Akutmodtagelse på Esbjerg Sygehus. Hun har gennemført det skotske uddannelsesforløb i kvalitets-og forbedringsarbejde i Sundhedsvæsenet, ”Scottish Quality & Safety Fellowship” fra 2017 til 2018 og har i 4 år været medlem af sygehusets forretningsudvalg for kvalitet med direktionen t.o.m 2019.

 

APPFWU01V