Skip til primært indhold

Hjælpemidler og træningsredskaber

Sygehuset udlåner hjælpemidler og behandlingsredskaber til dig, som er i aktiv behandling på sygehuset. Det er sygehusets fysio- og ergoterapeuter, der vurderer, om du har brug for hjælpemidler.

Sådan låner og afleverer du hjælpemidler

Fysio- eller ergoterapeuten vurderer under din indlæggelse eller i dit ambulante forløb, om du har behov for hjælpemidler. De vurderer også, hvilke hjælpemidler, du skal låne.

Transport af hjælpemidler

Du skal som hovedregel selv sørge for transport af hjælpemidlerne fra og til sygehuset. 

Returseddel

Når du låner hjælpemidler, får du en returseddel. På retursedlen står, hvornår du skal aflevere hjælpemidlerne tilbage. Du må gerne aflevere før tid, hvis du ikke bruger hjælpemidlerne længere. 

Varigt behov for hjælpemidler

Har du et varigt behov for hjælpemidler, skal du kontakte din hjemkommune.

Er dit behov for hjælpemidler ikke varigt, og er du ikke længere i aktiv sygehusbehandling, skal du selv leje eller købe hjælpemidler.

Åbningstid

Alle dage fra klokken 7.00 - 19.00

 • Du skal hente dine hjælpemidler i hjælpemiddelrummet til højre for indgang 22.
 • På Kolding Sygehus kan du parkere til højre for indgang 22 - tæt ved cykelstativet. Her er der 3 gule båse reserveret til aflevering af hjælpemidler (følg p-skiltningen). Du kan gå direkte ind og ud af hjælpemiddelrummet, der ligger i den lave bygning bag blomsterbedene.
 • Hjælpemiddelrummet er åbent alle dage fra klokken 7.00 - 19.00.
 • Der er ikke personlig betjening, og der er ikke brug for en kvittering når du afhenter.
 • Hvis du har brug for hjælp til læsning eller aflæsning af hjælpemidler, kan du på hverdage fra 8.00 - 15.00 ringe på telefon 76 36 27 92.

Returseddel

 • Når du henter de hjælpemidler, du skal låne, er der sat en returseddel på et af hjælpemidlerne. Her kan du se, hvornår du skal aflevere tingene tilbage. 

Afleveringssted Kolding Sygehus

Åbningstid alle dage fra kl. 7:00 - 19:00.

 • Hjælpemidler skal så vidt muligt afleveres på samme sygehus, som de er lånt. Du kan dog aflevere på hele Sygehus Lillebælt; Kolding Sygehus, Vejle Sygehus og Middelfart Rygcenter.
 • Hjælpemidlerne skal leveres tilbage i rengjort tilstand.
 • På Kolding Sygehus kan du parkere til højre for indgang 22 - tæt ved cykelstativet. Her er der 3 gule båse reserveret til aflevering af hjælpemidler (følg p-skiltningen). Du kan gå direkte ind og ud af hjælpemiddelrummet, der ligger i den lave bygning bag blomsterbedene. Se kort, der viser, hvor du afhenter og afleverer hjælpemidler.
 • Der er ikke personlig betjening, og der er ikke brug for kvittering.
 • Hvis du har brug for hjælp til læsning eller aflæsning af hjælpemidler, kan du på hverdage fra 8.00 - 15.00 ringe på telefon 76 36 27 92.

 

Kontakt

Fysio- og Ergoterapi

Sygehusvej 24, 6000 Kolding


76 36 28 32

Mere information:
Hverdage
kl. 8 - 15

APPFWU02V