Skip til primært indhold

Punkt 5 i rammen

I denne instruktionsvideo kan du se, hvordan du udfylder punkt 5 i rammen på din BESLUTNINGSHJÆLPER™. Det er her, hvor selve beslutningen skal træffes.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Tekstalternativ til video

I denne instruktionsvideo viser jeg, hvordan du udfylder punkt 5 i rammen på din BESLUTNINGSHJÆLPER™, hvor selve beslutningen skal træffes. Når du har fundet den rigtige Beslutningshjælper, vælger du rediger og klikker herefter ud for Punkt 1, 2, 3, 5 og bagsiden som udgør rammen. I oversigten her kan du se de forskellige punkter i rammen. Du skal nu markere punkt 5, da det er dette punkt, du ønsker at redigere i på rammen.

I punkt 5 bliver der altid bliver spurgt, om patienten er klar til at træffe en beslutning. Du kan vælge 2 eller 3 forskellige afkrydsningsmuligheder. Ud over dem du vælger vil der altid være muligheden ”jeg er ikke klar til at træffe en beslutning. Det er obligatorisk at udfylde teksten til beslutning A og B. Mens det er valgfrit om du vil udfylde teksten til beslutning C. Jeg udfylder beslutning A og B og lader beslutnings C være tom. Trin 22A tilføjer sætningen, ”husk din beslutning kan altid ændres”

Punkt 5 i rammen er nu udfyldt og du skal trykke gem. Selvom du har gemt har du altid mulighed for at gå tilbage og ændre dine valg. Når du gemmer kommer du tilbage til oversigten over Beslutningshjælperen. Her kan du se rammen ved at trykke på preview, hvor der genereres en pdf fil, som du skal åbne og herefter vælge ramme. Nederst på side 2 kan du se punkt 5 og vurdere om det er som du ønsker.

APPFWU02V