Skip til primært indhold

Thomas Larsen stopper som lægelig direktør

Thomas Larsen stopper med udgangen af december som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt for i stedet at blive lægefaglig koncerndirektør i Region Midtjylland.

Efter godt 3 ½ år som lægelig direktør stopper Thomas Larsen på Sygehus Lillebælt. 1. januar tiltræder han i stedet jobbet som lægefaglig koncerndirektør i Region Midtjylland. Og selv om han glæder sig til det nye job, der venter, er det også med vemod, at han samtidig skal sige farvel til Sygehus Lillebælt.
- Jeg er dybt taknemlig for min tid på Sygehus Lillebælt og i Region Syddanmark. Jeg vil gerne sige en stor tak til medarbejdere og ledelseskolleger, men i høj grad også til vores patienter for et enestående samarbejde med klart fokus på at sætte patienten først, siger Thomas Larsen.

- Det fællesskab, og den måde man hjælper hinanden på her på Sygehus Lillebælt, det er noget helt særligt. Som medarbejder tænker man måske ikke på det, når man er her i dagligdagen, men jeg kom til udefra, og jeg kan sige det: Det, der sker på Sygehus Lillebælt, er enestående. Den nerve og værdibaserede tilgang, som alle – både medarbejdere og ledere på sygehuset har – burde alle have lov at opleve. Selv i vanskelige tider som eksempelvis under corona, formår det her sygehus at holde fanen højt og hele tiden holde fokus på kerneopgaven og patienten først. For mit eget vedkommende er jeg dybt taknemmelig for at have fået den indsigt og lærdom, siger Thomas Larsen.

Thomas Larsen har indtil nu udgjort Sygehus Lillebælts øverste ledelse sammen med sygeplejefaglig direktør Hanne Andersen og administrerende direktør Christian Sauvr.

De ønsker begge Thomas Larsen god vind i det nye job og takker ham for samarbejdet og hans store indsats på Sygehus Lillebælt.
- Vi er kede af det på Sygehus Lillebælts vegne, for Thomas har været en rigtig dygtig og visionær lægelig direktør. Og han har været en god samarbejdspartner og kollega i direktionen. Thomas har en stor aktie i at vi står rigtig godt som sygehus lige nu, og at vi blandt andet har flyttet os på områder som innovation, forskning og arbejdet med patientløfterne og den opdaterede trekant. Samtidig er vi selvfølgelig glade på Thomas’ vegne og stolte over, at han nu bliver en del af koncernledelsen i vores nabo-region. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i det nye job, siger Christian Sauvr.

Processen med at finde en ny lægelig direktør bliver sat i gang først i det nye år.

APPFWU02V