Skip til primært indhold

Download din BESLUTNINGSHJÆLPER™

I denne instruktionsvideo kan du se, hvordan du kan downloade din BESLUTNINGSHJÆLPER™.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Tekstalternativ til video

I denne instruktionsvideo viser jeg, hvordan du kan downloade din BESLUTNINGSHJÆLPER™. Ved at downloade din BESLUTNINGSHJÆLPER™, har du mulighed for at lave test print uden vandmærke.

For at kunne downloade min BESLUTNINGSHJÆLPER™, skal alle obligatoriske felter være udfyldt.
Jeg kan se status over min BESLUTNINGSHJÆLPER™ ved at gå ind på den aktuelle BESLUTNINGSHJÆLPER™. Når jeg klikker på Beslutningshjælperen, kommer jeg til oversigten. Her kan jeg se om jeg mangler at udfylde noget.

Alle mine obligatoriske felter er udfyldt og derfor en min dialogboks grøn og jeg kan se den blå download-knap. Mangler du at udfylde noget vil dialogboksen være rød og du vil ikke have en downloadknap. 

Jeg trykker på download knappen og nu skal jeg tage stilling til, om min færdige beslutningshjælper må være tilgængelig på Center for Fælles Beslutningstagnings hjemmeside.

Det betyder, at andre kan se min BESLUTNINGSHJÆLPER™, dog med et tydeligt markeret ”udkast”.

Hvis du vælger ”ja” i boksen, giver du samtidig lov til, at dit navn, profession og afdeling gøres tilgængelig for andre klinikere, hvis de har spørgsmål eller ønsker sparring om at udvikle en lignende Beslutningshjælper.

Du vælger selvfølgelig bare ”nej” hvis du ikke vil dele dine oplysninger.

Når jeg har krydset af i ja eller nej skal jeg trykke på gem og download. Nu generes der en pdf, som jeg kan downloade og åbne.

Selvom du har downloadet din beslutningshjælper har du fortsat mulighed for at rette i den.

APPFWU02V