Skip til primært indhold

Kontakt os

Læs mere om Kamilla Sølvsten

Kamilla Sølvsten er pr. september 2023 ansat i stillingen som implementeringskonsulent for fælles beslutningstagning på Sygehus Lillebælt.

Hendes hovedopgave er at understøtte implementering og forankring af fælles beslutningstagning på de kliniske afdelinger på Sygehus Lillebælt i samarbejde med de øvrige implementeringskonsulenter og undervisere fra Center for Fælles Beslutningstagning. Derudover hjælper hun afdelingerne med udviklingen af Beslutningshjælperen og faciliterer i den forbindelse undervisning og workshops.

Sammen med implementeringskonsulenter ansat på de øvrige sygehuse i Region Syddanmark, indgår Kamilla i et fagligt netværk med fokus på sparring omkring udvikling af strategier, redskaber og metoder til implementerings- og forbedringsarbejdet om fælles beslutningstagning.

Kamilla kommer fra en stilling som implementeringskonsulent på kræftområdet i Region Syddanmark og har før dette været ansat ligeledes som implementeringskonsulent for fælles beslutningstagning på Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Som baggrund er Kamilla uddannet fysioterapeut og har 15 års klinisk erfaring fra forskellige sektorer. Herudover har hun en kandidatgrad i fysioterapi med speciale i fælles beslutningstagning.

APPFWU02V